Welkom op de website van Samen 0187

Wat gebeurt er allemaal in jouw buurt? Samen0187 is een website voor en door de inwoners van Goeree-Overflakkee. Je vindt hier onder andere informatie over de sportverenigingen, zorginstellingen en culturele activiteiten in jouw woonkern. Maar meer nog dan dat moet Samen0187 een plaats zijn waar je inspiratie opdoet van wat er allemaal kan in jouw wijk. Misschien heeft Stellendam wel een ontzettend leuk bootcamp-park wat je ook graag in Dirksland zou willen hebben. Kijk eens rond wat er allemaal al is, het wiel zelf uitvinden kost tenslotte veel meer tijd en energie..

Een goed idee, doe jij ook mee?
Geïnspireerd geraakt? En nu ook zin om zelf aan de slag te gaan in jouw woonkern? Misschien ben je wel in een nieuwe wijk komen wonen en mis je daar wat groen, of een speelplek voor je kinderen? Kom via deze website in contact met de juiste mensen en sla de handen ineen om jouw buurt nog leefbaarder te maken!

Contactformulier
Via deze link vind je het contactformulier. Hier vul je wat gegevens in over jouw idee. Wij zullen ervoor zorgen dat dit bij de juiste mensen terecht komt. Bedankt voor je inzet! Samen maken we Goeree-Overflakkee een nog mooiere plek om te leven.