Ondersteuning & zorg
Kinderopvang
Achthuizen
Den Bommel
Dirksland
Goedereede
Herkingen
Melissant
Middelharnis
Nieuwe-Tonge
Ooltgensplaat
Ouddorp
Oude-Tonge
Sommelsdijk
Stad aan 't Haringvliet
Stellendam

Kibeo

Telefoon
(0113) 760 250
';

Kibeo is een kinderopvangorganisatie voor dagopvang (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Kibeo biedt dagopvang aan voor baby’s, peuters en voor- en naschoolse opvang voor basisschoolkinderen. Kibeo heeft ook een aantal reformatorische vestigingen, op de vestigingen is de bijbel steeds het uitganspunt. Het is bij Kibeo ook mogelijk om vakantieopvang af te nemen.  

Babygroepen
In de babygroepen krijgt je baby de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft.  Met de juiste prikkels stimuleren we de ontwikkeling van je baby. Door kleine, speelse en afwisselende bezigheden, zoals in de spiegel kijken, kruipen over de mat of voorlezen, ondersteunen we de ontwikkeling van je kindje.

Peutergroepen
Op de peutergroepen van Kibeo werken we met Peuterstart, een gecertificeerd programma van ‘Uk & Puk’ waarmee je kind in zijn of haar ontwikkeling wordt gestimuleerd. Zo zorgen we ervoor dat je kind zich optimaal ontwikkelt en helemaal klaar is voor de overstap naar de basisschool.

Buitenschoolse opvang
Na een intensieve dag op school, is het tijd om te ontspannen. Je kind kan kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek tot samen met vriendjes spelletjes spelen, creatieve knutselwerkjes maken of buiten spelen op het grote groene plein.

Reformatorische kinderopvang
Kibeo biedt ook reformatorische kinderopvang op een aantal vestigingen. Op deze vestigingen  is de Bijbel steeds het uitgangspunt in de manier waarop we omgaan met elkaar. De pedagogisch medewerkers op deze vestigingen werken vanuit de christelijk reformatorische normen en waarden.  

Vestigingen Goeree-Overflakkee

Je vindt Kibeo in meerdere dorpen door heel de gemeente Goeree-Overflakkee. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Kijk op https://www.kibeo.nl/vestigingen/ en kijk welke vestiging er bij jou in de buurt zit. Ben je benieuwd of Kibeo bij jou in je kind past? Kom dan gerust langs voor een rondleiding! Vraag een rondleiding aan via kibeo.nl.

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opvang bij Kibeo? Kijk op kibeo.nl of neem contact op met een van onze klantadviseurs via klantrelatie@kibeo.nl of neem telefonisch contact met ons op via (0113) 760 250.