Ondersteuning & zorg
Kinderopvang
Achthuizen
Den Bommel
Dirksland
Goedereede
Herkingen
Melissant
Middelharnis
Nieuwe-Tonge
Ooltgensplaat
Ouddorp
Oude-Tonge
Sommelsdijk
Stad aan 't Haringvliet
Stellendam

Kibeo Wiedewei

Telefoon
(0113) 760 250
';

Bij de kinderopvang van Wiedewei laat je je kind met een gerust hart achter. Op onze groene vestigingen ontwikkelt je baby, peuter of schoolkind zich optimaal door in de buitenlucht te spelen, leren, ontdekken en samen te bewegen. Je kind krijgt de rust en ruimte om te leren over zichzelf en zijn of haar plaats in de wereld. Hierdoor doen we een positieve bijdrage aan de samenleving van nu én de toekomst.

Babygroepen
Je baby slaapt, speelt en ontwikkelt zich in een rustige, knusse groep met andere leeftijdsgenootjes. Jouw kleintje is de wereld aan het ontdekken. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels, daarom zorgen wij voor een veilige omgeving waar je kindje alle ruimte krijgt. Ook de allerkleinsten spelen veel buiten; lekker kruipen over het gras, blaadjes in de bomen voelen en luisteren naar vogeltjes!

Peutergroepen
Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Als kersverse wereldontdekker is er voor jouw kleintje bij Wiedewei genoeg te beleven! Heerlijk kliederen met zand en water, rennen door een wilgentunnel en nieuwe structuren ontdekken op het blotevoetenpad. Heel het jaar door gaan we zo veel mogelijk naar buiten.

Buitenschoolse opvang
Voor en na schooltijd en tijdens de schoolvakanties kan je kind terecht bij één van onze groene, uitdagende BSO’s. Bij Wiedewei speelt je kind lekker veel buiten! Bladeren en bloemen verzamelen, een insectenhotel bouwen, zandbergen beklimmen en nog veel meer.

Vestigingen Goeree-Overflakkee

Wiedewei heeft op Goeree-Overflakkee drie vestigingen, deze zijn gevestigd in Ouddorp, Dirksland en Sommelsdijk. Voor een Wiedewei vestiging bij jou in de buurt kun je kijken op: https://wiedewei.nl/vestigingen/

Wiedewei is onderdeel van de kinderopvangorganisatie Kibeo. Is er bij jou in de buurt geen Wiedewei vestiging dichtbij, neem dan eens een kijkje op www.kibeo.nl.  

Contactgegevens

Voor al je vragen rondom de opvang van je kind of het aanvragen van een rondleiding:
Mail naar klantrelatie@kibeo.nl of neem telefonisch contact met ons op via (0113) 760 250

Bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur
tijdens schoolvakanties maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur

Website links

Wil je graag meer informatie over de groene opvang van Wiedewei? www.wiedewei.nl