Initiatieven in de buurt
Ouddorp

‘Het Springfeessie’

Postcode / plaats
3253 AS Ouddorp
';

Al sinds het voorjaar van 2017 organiseert de Dorpsraad, samen met partners uit Ouddorp,  in de voorjaarsvakantie en in de herfstvakantie een Springfeessie voor de kids van 0 tot 16 jaar uit Ouddorp.

Vanwege het COVID19-virus is het een aantal keer niet georganiseerd, maar zodra het weer mogelijk is hopen we de kinderen weer de gelegenheid te bieden om zich uit te leven op allerlei speel-attributen in de sporthal van MFC Dorpstienden.

Om tien uur gaan de deuren open dan staan er al heel wat kids te wachten om naar binnen te gaan, de een komt voor een uurtje de ander blijft een hele dag. Met de grote lego blokken word heel wat afgebouwd en ook het stinken is erg in trek bij de kids. Vier uur ’s middags gaan al de springkussens uit en is het afgelopen en dat drie dagen lang, met alleen maar vrolijke kinderen.

Op één van de ochtenden komen de bewoners van de Vliedberg om een kopje koffie te drinken met wat lekkers, deze mensen genieten enorm van de gezelligheid. Ze worden blij van de spelende kinderen en sommigen wagen zich zelfs nog aan de Oudhollandse spelletjes die ook gespeeld kunnen worden.